Home Over ons Onze diensten Betaalgemak Zakelijk Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw zorgverzekering


Zorgverzekering

Iedereen van 18 jaar en ouder moet verplicht een zorgverzekering afsluiten. Als gesproken wordt over een zorgverzekering, dan wordt de basisverzekering bedoeld. Daarmee bent u verzekerd tegen de kosten van ‘standaard’ medische zorg zoals van de huisarts, het ziekenhuis of de apotheek.

Eenmaal per jaar (op 1 januari) kunt u wisselen van zorgverzekering. Het is belangrijk om er op te letten dat u de juiste keuzes hierbij maakt. Er zijn veel verschillende zorgverzekeringen. De keuze hangt bijvoorbeeld af van hoeveel extra dekking u naast de basisverzekering wilt en hoeveel eigen risico u wilt betalen. In het algemeen geldt: hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie voor uw zorgverzekering.Zorgverzekering berekenen en voorwaarden vergelijken

U kunt uw zorgverzekering gemakkelijk vergelijken met onze zorgvergelijker Hiermee kunt u eenvoudig vele zorgverzekeringen vergelijken op prijs en dekking. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven hoeveel fysiotherapie behandelingen u meeverzekerd wilt hebben, maar ook bepalen hoeveel u van uw tandheelkundig behandelingen vergoed wilt hebben. Zo vindt u gemakkelijk de zorgverzekering die bij u past en kunt u deze dan direct online afsluiten!Advies nodig?

Heeft u vragen over uw zorgverzekering of wilt u dat wij de vergelijking voor u maken? Dan kunt u altijd langskomen of telefonisch contact met ons opnemen. Telefoonnummer 0186-617479. Wij staan voor u klaar!

Kies andere verzekering

Klantenservice