Home Over ons Onze diensten Betaalgemak Zakelijk Contact

Overzicht van onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor verschillende verzekeringen. Zo kunt u zelf de voordelige verzekeringspremie berekenen voor u of uw gezin, uw gezondheid, uw woning, uw auto en uw vakantie. Bekijk overzicht »

Over ons

Assurantiekantoor Vrij is het juiste adres voor uw verzekeringen en hypotheken, uw pensioen en uw financiele planning. Wat u ook zoekt, Assurantiekantoor Vrij heeft op elk terrein deskundigheid in huis. Wij kiezen voor en met u het juiste product. Lees verder »

Kredieten

Er zijn verschillende mogelijkheden. Populaire kredietvormen zijn het Doorlopend Krediet en het WOZ-krediet. Wij kunnen u precies vertellen welke leenvorm het beste bij uw situatie past. Lees verder »

Hypotheek

Bent u op zoek naar een nieuw huis? Dan wilt u natuurlijk de laagste maandlasten. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een advies op maat! Vraag offerte aan »

Zorgverzekering

Als gesproken wordt over een zorg-
verzekering, dan wordt de basisverzekering bedoeld. Daarmee bent u verzekerd tegen de kosten van 'standaard' medische zorg zoals van de huisarts. Lees verder »

Autoverzekering

Alle autobezitters in Nederland dienen een personenauto verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Meer informatie »

Bereken direct uw premie

Klantenservice

Digitale polismap

Beheer eenvoudig uw polissen online.
Inloggen Ľ

Aangesloten bij

Volg ons