OVER ONS

Assurantiekantoor Vrij is het juiste adres voor uw verzekeringen en hypotheken, uw pensioen en uw financiele planning. Wat u ook zoekt, Assurantiekantoor Vrij heeft op elk terrein deskundigheid in huis. Wij kiezen voor en met u het juiste product.

Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon en dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan een bank of verzekeringsmaatschappij. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Wij zijn actief op zowel de particuliere- als zakelijke markt. Onze zakelijke relaties adviseren wij ondermeer op het gebied van bedrijfsverzekeringen, collectiviteiten en pensioenen.

Naast een volledige trajectbegeleiding kunt u rekenen op uitstekende service. In geval van schade nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen en zorgen voor een snelle afhandeling en uitkering.

Intern beloningsbeleid
De beloning van onze medewerkers bestaat alleen uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Wij werken niet met variabele beloningen.

Onze medewerkers voldoen volledig aan de opleidings- en ervaringseisen zoals gesteld door de AFM. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen, om eventuele negatieve effecten op de zorgvuldige behandeling van klanten te voorkomen.

Klachten
Assurantiekantoor Vrij wil haar relaties altijd goed en snel van dienst zijn. Toch kan het voorkomen dat de dienstverlening soms niet helemaal naar uw wens verloopt. Wanneer dat het geval is, dan willen wij dat graag weten. Samen met u zoeken wij dan naar een oplossing.

Heeft u een klacht? Vul dan bij contact uw gegevens, de klacht en uw gewenste oplossing in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.